Номінанти на Антипремію Будяк року - 2008

07.08.2008

1.Генеральний прокурор України Олександр Медведько в номінації "За незаконні дії щодо судової влади і неповагу до інституту правосуддя"

2. Заступник міського голови м.Нікополя Дніпропетровської області Донець Сергій Михайлович в номінації "За грубе порушення права на свободу мирних зібрань"

3. Луганська міська рада в номінації "Найбільш інформаційно закритий орган влади"

4. Міністерство охорони здоров’я України в номінації "Найбільш інформаційно закритий орган влади" 

5. Міністр юстиції Микола Оніщук в номінації «Найбільш інформаційно закритий орган влади»

6. Міський голова міста Кіровограда Володимир Пузаков в номінаціях "найбільш інформаційно закритий орган влади"; "За бездіяльність у випадку порушення прав людини"

7. Народний депутат України Геннадій Москаль у номінаціях "За найнебезпечнішу законодавчу ініціативу в галузі прав людини";"За заклики до порушення прав біженців і шукачів притулку, розпалювання ворожнечі (мова ворожнечі)".

8. Національна Ради України з питань телебачення і радіомовлення в в номінації "За систематичне обмеження свободи слова"

9. Нікопольський міський голова Старун Сергій Володимирович в номінації "Найбільш інформаційно закритий орган влади"

10. Президент України Віктор Ющенко в номінації "За байдужість до порушення прав людини"

11. Президент України Віктор Ющенко в номінації "За незаконні дії щодо судової влади та неповагу до інституту правосуддя"

12. Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в номінації "За незаконні дії щодо судової влади і неповагу до інституту правосуддя"

13. Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в номінації "За бездіяльність у випадку порушення прав людини"

14. Уповноважений Верховної Ради України з прав людини в в номінації «Найбільш інформаційно закрита інституція»

comments


to post any message or commentary, you need to login

How to help